Oisann, du bruker Internet Explorer som er en utdatert nettleser!
For en bedre brukeropplevelse bruk heller en moderne og sikker nettleser som Chrome, Safari, Firefox eller Edge.

Overskrift

Praesent lacinia arcu tellus, eget tincidunt nibh ullamcorper ac. Aenean et magna ornare velit placerat maximus. Quisque sit amet lorem et lacus dapibus fermentum non id risus. Sed eleifend metus et luctus fermentum.

Få støtte til energisparende tiltak

June 14, 2023

Nå støtter vi kjøpere av de neste 2 boligtomtene i Rudningen med opptil kr 250 000,- på energisparende tiltak!

Støtten gjelder tiltak på boligen som støttes av Enova. Tiltak kan være f.eks. boring etter grunnvarme, vannbårent anlegg, energilagringssystemer og/eller solcelleanlegg.

Vilkår: Når du har kjøpt en tomt, og fått innvilget en eller flere søknader fra Enova, legger du frem dokumentasjon på støtten og tiltakenes totalkostnad. Da dekker vi resten av kostnadene, opp til totalt kr 250.000,-.

Støtten kan innløses inntil 3 år, etter kjøpsdato eller 1 år etter bygget ble tatt i bruk (midlertidig brukstillatelse eller ferdigattest), avhengig av hva som inntreffer først. Støtten er personlig og følger ikke tomten ved videresalg. 

Kampanjen gjelder kjøp av tomt med overtakelse innen 31.10.23.

Ta kontakt med Helge eller Victoria hos EM1 Fjellmegleren for mer informasjon.

Se oversikt over tiltak som støttes av Enova.

Oversiktsbilde Rudningen boligfelt i Hemsedal sentrum. Bilde er tatt i 2022. Nå er infrastruktur på plass med vann/avløp, strøm og fiber til tomtegrensene.

Ekstra gode lånebetingelser på energisparende tiltak i din lokale bank

Om du ønsker å gjøre flere tiltak, så er det mulig å søke Miljølån i Sparebank1 Hallingdal Valdres som både støttes av Envo. Lånene gis både til tiltak som støttes og som anbefales, men ikke støttes, av Enova.

Oppnår den nye boligen din energikarakter A, samt oppvarmingskarakter gul eller grønn, så kan du i tillegg kvalifisere til Grønt lån med bedre rentebetingelser hos Sparebank1 Hallingdal Valdres. Spør din bank om mer informasjon rundt Miljølån og Grønt lån.

Les mer under Finansiering.

Se de ulike boligtiltak som støttes og ikke støttes på Enova.no.

Tilbake til oversikt

Meld interesse!

Registrer deg her og få tilsendt salgsprospekt og relevant informasjon om Rudningen så fort det kommer.

Jeg samtykker til å bli kontaktet med relevant informasjon om:

Se personvernerklæring
Takk for henvendelsen!
Vi bekrefter din registrering på interesselisten for Rudningen Hemsedal. Du vil motta en e-post med informasjon innen noen minutter. Om du ikke skulle motta noen e-post, ta kontakt med en av våre meglere direkte.
Oisann, noe gikk galt!
Har du sjekket om du har fylt ut skjemaet riktig, eller kanskje du har registrert deg tidligere? Kontakt oss direkte så hjelper vi deg.

Meglerkontakt

Helge Berg Enitch

Eiendomsmegler MNEF

482 17 799helge@em1fjellmegleren.no

Victoria Follesø

Eiendomsmegler MNEF

954 43 309victoria@em1fjellmegleren.no
Eiendomsmegler1 logo